Google Webmaster Tools

Awwww yeahhh......

17/1/2013

 
Picture
Creepy huh ? Astazi a fost o zi destul de frumoasa cu toate ca dimineata a nins asa de tare ca am ajuns la scoala cu 15 min mai tirziu din cauza trenului,si ce e straniu ca dupa amiaza a fost un soare de +15°C... Cum am ajuns acasa am plecat imediat la dentist pentru a ma controla si a vedea care e situatia >>>Aveti dinti curati,frumosi,pastrati dar...dar....(acest dar mi-a oprit respirarea pe 10 sec) am o problema am uitat cum se numeste care consta in faptul ca atunci cind omul toata ziua se enerveaza,e stresat,are probleme si tot asa mai departe dormind creierul se odihneste dar muschii  gurei sunt inca in functiune adica toti nervii atit timp cit dormi se elimina prin scirtiirea dintilor... si de asta sint momente cind unul din nou poate emite niste sunete stranii din gura facindu-i cu dintii.. deci in rezultat care e problema,trebuie sa port un fel de chestie atit timp cit dorm pentru ca toate emotiile sa fie descarcate pe ea,dupa care mi-a scos piatra dintre dinti adica chestia aea care de multe ori poate produce un miros urit.. in fine iata cam asa a fost ziua de azi. P.S pe fotografie sunt eu cu dintii albi ca laptele. ( In fiecare om salasuieste un soare -- totul e sa-l lasam sa arda. )

 
Picture
Azi a fost o zi destul de buna fiindca alaturi de niste colegi de clasa am ris toata ziua :D m-am simtit destul de bine si dispozitia buna persista mereu. Dupa lecti am venit acasa si tot o fuga m-am apucat de ceva poze de editat in Photoshop dupa care m-am jucat putin cu pisica fiindca e dupa operatie si se simte putin rau..... in fine tot ceea ce am facut azi pot zice sa m-a  satisfacut mai ales pozele create si editate care le puteti vedea in rubrica Creatiile mele si ca totdeauna incheierea zile trebuie sa fie cu o citata :) 

 
Picture
Prima parte a zilei a fost obositoare de doamne fereste pe cind a 2 parte inca nu am inteles bine unde ma aflu... de-aici putina bucurie , de-aici tristete, de-aici lipsa si tot asa mai departe... cred eu ca in viitorul apropiat ceva se va schimba radical in tot comportamentul meu cu toate ca deja mi l-am schimbat putin... ca o incheiere la tot ceea ce am spus este.Foloseşte singurătatea, dar nu fi folosit de ea. (Paolo Coelho)

Dezamagire

14/1/2013

 
Picture
O dezamagire totala in tot ceea ce speram si planuiam sa realizez. In fine sa deschid niste paranteze care demult cred eu ca trebuiau deschise..."de multe ori inainte de a-mi procura ceva,cu citeva zile inainte deja visam la acel obiect,deja toti stiau despre asta si pina la fine ori nu era ceea ce imi doream ori nu il procuream deloc" fix asa s-a intimplat si acuma si asa o dezamagire in suflet chiar dupa 2 biscuiti cu ciocolata imi este amar totul....de parca stiam ca nu il voi avea dar cum se zice Motorul schimbării e dorinţa.

Si voi tot? 

13/1/2013

 
Picture
Aveti si voi sentimentul acesta cind ti se parca de parca toate-s la locul lor si totusi nu-s la locul lor, de parca ceva nu-ti ajunge si vrei sa faci multe si nu ai dorinta dar de-aici o vrei si de-aici vrei ceva si nu stii ce si de-aici parca esti obosit si de-aici din nou iti lipseste ceva si muzica-i monotona totu-i monoton si parca nu mai are sens nimic din ceea ce se intimpla ? Daca da,va felicit,nu sunteti primul si nici unicul.....Cred ca cel mai usor mod de a scapa de acest sentiment e sa dormi putin.... good night (ora 14:38).


bibio_-_jealous_of_roses.mp3
File Size: 4983 kb
File Type: mp3
Download File

Ooops am uitat....

12/1/2013

 
Picture
Dece un extraterestru? fiindca am uitat sa scriu ieri pe blog si nici chiar tare perfect nu m-am simti. A fost o zi putin stranie chiar si azi 12/01/2013 la scoala am fost fresh, aveam putina dispozitie si ma simteam destul de bine,numai cum am ajuns acasa a inceput intr-atit de tare sa ma doare capul ca tocmai aveam impresia ca imi da cineva cu ciocanul.M-am culcat si am dormit undeva pina la ora 19:00 dupa care m-am sculat si in acelasi moment si mincarea era gata. Azi nu am degind sa invat nimic nou dar poate voi crea ceva imagini in Photoshop apoi ma voi uita la un film "sper" . Astept cu nerabdare saptamina viitoare fiindca in sfirsit imi cumpar un telefon nou Awwwwww Yeahhhhh Samsung Galaxy S3 <3

 
Picture
Astazi dis-de-dimineata am aflat ca fratele mamei mele a decedat,plus la toate astazi am 2 de fizica si italiana....Va urma.... e 23:10 eu inca nu dorm dar sunt atit de epuizat ca mi-e lene chiar si sa ma intind pe pat. Cred ca ma culc totusi, Noapte buna si merg spre o noua zi cu mintea fresh si tineti minte " Nu ne amintim zile, ne amintim clipe. "

Yoppie mercuri

9/1/2013

 
Picture
Azi a fost o zi mai putin incarcata si am avut mai mult timp pentru studiere ceea ce cu adevarat imi place si imi va trebui in viitor. Am invatat de la ora 3 pina la ora 22:30 si acum capul imi este plin de cifre,paranteze,acolade si tot asa mai departe dar "FARA FOC NU ESTE FUM" . Azi m-am simtit putin cam obosit dis-de-dimineata. La moment cinta un cintec destul de relaxant in casti si ma simt asa sa spunem nici perfect dar nici rau de tot. Am aflat azi niste chestii care m-au ranit putin dar putin tare si care spre viitor voi sti cum sa procedez in asa momente nasoale.Sper ca in zilele apropiate voi incepe sa privesc unele lucruri mai in serios. "Tot ce exista in mine ca seriozitate provine din lumea copilariei."

So so...

8/1/2013

 
Picture
A fost o zi destul de.... so so. S-a inceput ca totdeauna doar ca am uitat sa imi iau geaca cea,mai groasa fiindca afara timpul lasa de dorit si daca cinstit era chiar destul de frigusor. La scoala ca totdeauna nimic interesant,puteai sa adormi pina si la repaus fiindca asa un sentiment de "nimic bun" tocmai iti venea sa te arunci peste fereastra ca oricum nimic nu se va schimba (sarcasm). Acasa am venit repejor fiindca ma asteptau "lecturile" mele care ma asteptau si ele pe mine :D (nu nu am fumat nimic) . Deci am venit, am invatat undeva pina la ora 23:15  si am zis ca-i deajuns pe azi. Putina relaxare nu-mi va incurca fiindca Relaxarea este cheia reducerii stresului şi a regenerării fizice şi mentale.

 
Picture
Ca deobicei ziua s-a inceput cu 3 minute inainte de a suna alarma. Mai departe merge rutina: pe jos 5 min > tren 20 min > jos 5 min > autobus 10 min > scoala O VESNICIE. si tot asa invers. In fine,odata ce am ajuns acasa m-am apucat imediat sa studiez despre limbajul HMTL si CSS e destul de interesant (pentru mine) si destul de captivant insa daca nu esti o persoana prea cu capul in informatica nu cred ca ai avea rabdarea la ceva de genu : <p> blablabla </p> <h2> bla bla bla </h3> scr="blablabla" > si tot asa mai departe. Dar cum se spune: "Fiecare cu ceea ce-i place"


Google Analytics